Nyt kun joulu alkaa olla jo ihan ovella ja ei malta nukkua, onkin hyvä päivitellä tänne viikolla ottamiani kuvia poneistani! :) Nyt kun on joulukoristeet esillä, sain poimittua kuvausrekvisiitaksi muutaman piparkakkutalokoristeen ja vihdoinkin sain toteutettua kuvan merry treatistakin, jota olen jo lapsesta asti haavellut ottavani! :)

 

IMG_0728.jpg

Tässä yhdet  lempiponini lapsuudesta; sundae best -ponisarjan banana suprise ja cocoperry! :) cocoja minulla onkin kaksi, kun isäni löyti sen vasta myöhemmin, kun olin jo ehtinyt etsiä sen tilalle uuden ( myös banana suprise on hävinnyt lapsuuteni poneista, joten jouduin senkin etsimään kokoelmiini ja tämän sarjan ihan lempiponini peppermint crunch tietenkin kuului hävinneiden joukkoon ja sitä en ole löytänyt mistään, vaikka on koluttu huutonetit ja ponikirppikset! :( (..jos sinulta sattuu tämä löytymään ja haluat myydä sen, kommaa vaikka sähköpostiosoitteesi! :) kommentit tulevat minulle tarkastettavaksi ja niitä en tietenkään julkaise tänne näkyviin! :)! Tämän sarjan ajattelin kerätä kokonaan,, haaveilin nimittäin jo pikkutyttönä, että minulla olisi nämä tähän sarjaan kuuluvat kaikki ponit! :) 

 

 

IMG_0730.jpg

Dance 'n' prance ponit tap dancer ja songster! :) nämä eivät kuulu suosikkeihini, mutta pysyvät kokoelmassani, kun ovat minun ihka omia poneja lapsuudesta! :) songsterilta puuttuu tuo pyöritysnappi.. joskus menneisyydessä leikin tiimellyksessä lähti irti! :/ olisikos jollain poniharrastajalla tähän jonkinmoista korjausratkaisua..? minä en keksi yhtään! :(

 

IMG_0731.jpg

tässä myös yksi suosikki sarjani, eli sparkle ponyt! :) minulle pitäisi ehkä jo ensi viikolla tulla tähän sarjaan sky rocket! :) tuon keltaisen, napper -ponin ostin ja sunspot ja stardancer ovat lapsuudesta! :) tämänkin sarjan haluan kerätä kokonaan.. tämäkin kuului siihen "haluan kaikki tähän sarjaan kuuluvat ponit" -haaveiluuni pikkutyttönä! :D

 

IMG_0738.jpg

Sunshine ponit.. nämä ovat myös minulle olleet lapsuudessa niitä lempiponejani! :) niinkuin kuvata näkyy, että leikitty on.. :) äitini joutui leikkelemään harjaa ja häntää, kun pienenä harjailin näitä niin paljon, että pikkuhiljaa menivät valtavan pörheiksi ja takkuisiksi! :/ muuten ponit eivät ole juurikaan kuluneet! :) Wave runner tarvitsee kokonaan uuden hännän, prikkaa myöten.. joskus pienenä ollessani päivähoidossa, eräs hoitokavereistani repi tältä kateuspäissään hännän irti.. olin hyvin vihainen ja surullinen! :) ( tein sille kotiin päästessäni valkeasta villalangasta uuden hännän, jonka vasta nyt olen ottanut pois! :) ) sand diggerille tarvitaan myös uusi häntä, mutta harjan ajattelin, ainakin toistaiseksi, jättää lyhyeksi.. minusta se jotenkin käy sille ja ajattelin kokeilla tälle pieniä pillikiharoita! :) tähän sarjaan tulee täydennystä 2 ponia; beachball ja mainsail! tämäkin sarja täytyy saada kokonaiseksi! ;)

 

IMG_0742.jpg

Boysenberry pie poni on myös omiani ja kuuluu sweetperry ponyihin. tästä sarjasta meinasin hankkia ainakin strawberry suprisen (kuuluu niihin rakkaisiin kadonneisiin poneihin! :/ ) ja  no.. ehkä koko sarjan! :D Tälle boysenberry pielle en ajatellut uutta häntää tai harjaa.. ovat niin hyvä kuntoiset ja käyvät hyvin lyhyempinä tälle ponille! :)

 

IMG_0740.jpg

Lovestory kuuluu romance -poneihin.. Tämä ei kuulu suosikkeihini, mutta säilyy minulla, koska on lapsuudestani! :) tällä vähän kulumaa silmässä, muuten hyvä kuntoinen pikkuponi! :)

 

IMG_0739.jpg

pony bride.. tämä on myös oma ponini! :) tätä toivoin pienenä joululahjaksi ja sitten kun sain sen, olin onneni kukkuloilla! :) nämä Bridet ovat samannäköisiä keskenään, poikkeuksena vain erilaiset söpöysmerkit, joten tämä yksi morsmaikku riittää! :) kakku, sormus ja huntu ovat hävinneet vuosien jalkoihin! :/

 

IMG_0744.jpg

Blossom oli eka ponini ikinä! :) se vain hävisi vuosien saatossa ja löysin sitten tämmöisen kunnostettavan uuden ystävän! :) kaipailee siis puhdistusta.. hännästä en ole ihan varma, teenkö sille mitään.. tällä ponilla on aivan kuin sprayatut silmät.. lapsuuden blossomilla oli maalatut ja paljon siistimmät! :/ se sekä tämä nykyinen ovat italy; ja! :) tästä sarjasta ajattelin hankkia vain ne, jotka ovat mieleeni! :)

 

IMG_0745.jpg

Feikkiponi, jonka nimesin lapsena "monaksi".. en tiedä miksi! :D selvä kopsu niistä saman näköisistä my littleistä, joiden nimiä en muista! :D niistä en välittänyt lapsena, enkä oikein vieläkään..

 

IMG_0736.jpg

Baby sea ponies, surf rider. tämän ponin sain joskus pienenä tädiltäni.. tällä oli se uimarengaskin, mutta sekin on hävinnyt jo aikaa sitten! :/ nämä eivät kuulu myöskään suosikkeihin, koska nämä on vaikea pitää hyllyssä pystyssä! :D mutta ovat kyllä nättejä! :)

 

IMG_0735.jpg

Baby ribbon on myös omasta takaa. pikkusiskoni on hännän katoamiseen syyllinen! :D tämänkin sain tädiltäni. tästähän on se aikuinenkin ribbon, mutta en aikonut sitäkään hankkia.

 

IMG_0733.jpg

nämä ihanat pikkuiset ovat; sticky ja sniffles! :) Nämä ovat myös omiani. näistä vauvaponeista en vielä tiedä, tuleeko näitä kokoelmiini lisää.. se englannin lakritsi kuvioinen (mikä sen nimi nyt olikaan..? ) olisi kyllä kiva! ;)

 

IMG_0708.jpg

viimeisenä, muttei vähäisimpänä merry treat! :) tämäkin oma ponini!  tämä esitti aina joulun alla leikeissäni joulupukkia! :D

 

minulle on tulossa myös muutama twinkle eyes -poni..niistä ajattelin keräillä vain minun silmääni miellyttävät. Myös glow 'n' show poneja ajattelin vielä etsiskellä kokoon koko sarjan... :D