viime ponikuvaussession jälkeen on tullut hommattua muutamia poneja lisää. lapsuudenkodistani hain vielä tuollaisen ison ponin, joka ei siis ole my little pony, mutta kumminkin kuuluu ponihyllyyn ansaitusti (ronguin tätä lapsena toooosi pitkään ja hartaasti ja olin hirvittävän iloinen kun sitten sainkin sen! :)

se kaipasikin kunnon kuurauksen, hännän... ( tällä ponilla on aina ollut tosi luiru häntä, mikä minua lapsenakin jo ihmetytti! :) eli häntä on aina ollut tuommoinen luiru ja on vuosien saatossa ohentunut vain latvasta.. mietinkin sitä että, harjakseen on  käytetty valtava määrä karvaa ja luulisi, että sitä olisi riittänyt häntäänkin enemmän! :D )... ja harjaksen (tällä ponilla tuo karva on aina ollut tuommoista vähän huonolaatuista ja kiillotonta.. :P) selvittelyn ja vähän maalia kavioihin (vielä pitäisi muutama kohta maalailla kuntoon, mutta en ole hommannut vielä värejä siihen. :/ ) olisi muuten kiva tietää IMG_0851.jpgIMG_0850.jpgIMG_0853.jpgIMG_0854.jpgIMG_0855.jpgIMG_0856.jpgIMG_0857.jpgIMG_0861.jpg

 

 

 

Beachball tuli kokoelmani sunshine poniesin jatkoksi! :) tällä viikolla minulle pitäisi tulla tähän sarjaan vielä mainsail! :) sitten puuttuisi enää kaksi tästä laumasta (seaflower ja shoreline) ! :)

tälläisena se minulle saapui:

IMG_0770.jpg

..Ja tälläisena se kotiutui hyllylle! tämän väri kirkastui valtavasti puhdistuksessa ja näyttää melkeinpä ihan uudelta, kuva tosin huijaa sen verran, että alemmassa kuvassa on parempi valaistus, mutta siltikin muutos oli värin kirkkaudessa valtava!  :O harjasta ja häntää piti vähän lyhennellä, kun sitä ei suokkarillakaan saanut siistiksi, mutta otin vain pahimman pois, enkä yhtään enempää (hännän latvaan jäi vielä ihan hiukkasen sitä "suhrukarvaa", mutta ei häiritsevästi! :) eikös vaan olekin kaunis poni..?! :)

IMG_0864.jpg

 

 

ensimmäiset twinkle eye ponini (lyhenne TE), speedyt! :) toinen ei ole haalistunut vaan on saksalainen versio speedystä! :D ostin sen vähä niinkuin vahingossa huuto netistä, kun en tiennyt vielä tuosta "pale" speedystä ja luulin vain myyntikuvan huijaavan värin noin kalpeaksi (edellinen omistajakaan ei ilmeisesti tiennyt tästä ponista enempää, joten en osoittele tässä sormellani ketään huiputtajaksi! :D ):D tällä vaalealla speedyllä oli kuluneet jalokivisilmät ja pahimmin kuluneen silmän sain korjattua siistimmäksi, kirkkaalla kiiltäväpintaisella lakalla. syvimmät hakkautumat eivät sillä korjaantuneet, mutta siistimmäksi kumminkin silmät sain! :) muuten tämä poni selvisi vain pienellä putsauksella ja kampauksella! :)

tavallisen speedyn toista silmää oli kaiveltu, joten sitä joutui korjailemaan monin eri keinoin :D, mutta tulos on mielestäni ihan hyvä! :) ja kyljessä oli muoviin pahasti imeytynyttä tussitahraa (lähtötilanteesta en valitettasti muistanut ottaa kuvaa.. :/ ) sain sen melkein kokonaan pois, vähän haaleasti siinä jotain näkyy... (kuvissa kohta näkyy jostain syystä kellertävänä, mutta luonnossa se näkyy keskeltä vain ihan todella haalean vihertävänä ja sitäkään ei oikein näy, jos ei osaa katsoa. kun näin nämä kuvat, katselin pitkään ponin kylkeä ja kuvaa vuorotellen ja ihmettelin että miten ihmeessä se noissa kuvissa näkyy noinkin selvästi ja oudon värisenä! :D :D, jos oikein hyvässä valossa tiiraa, melko hyvin kumminkin! :) ...tahranpoisto vaati monta käsitelyä, mutta lopussa kiitos seisoi! :) muuten poni oli puhdas ja kaipasi vain kampauksen siistimistä matkansa jäljiltä. silmien helmiäinen on valitettavasti kulunut pois molemmilta poneilta. tavallisella on jäljellä vähän rippeitä mutta vaalealla versiolla sitä ei ole yhtään. tämä oli tiedossa ostaessani ponit, eikä se minua haitannut, kunhan silmät vain olivat paikoillaan! :)

näiden TE ponskujen seuraan liittyy pian locket ja piiiiiitkään etsimäni ihana galaxy! :)

IMG_0835.jpgIMG_0874.jpgIMG_0830.jpgIMG_0831.jpgIMG_0859.jpg

tästä kuvasta näkee hyvin "pale" speedyn ja tavallisen sävyeron!

IMG_0870.jpg

 

 

 

sparkle poneihin kuuluvan sky rocketin huusin eräältä ponien nettikirppikseltä! tämä ei tarvinnut juurikaan mitään hoitotoimenpiteitä, ei edes pesua tai harjasten ja hännän siistimistä! :) tätä ponia odotin postista kaameasti, kun nämä sparklet ovat lapsesta asti olleet minulle jotenkin salaperäisiä ja sellaisia "must have koko sarja" -poneja! :D tästä sarjasta minulta puuttuu vielä kaksi ponia; twinkler ja star hopper.

myös toinen läpinäkyvien G1 ponien sarja, glow 'n' show ponit ovat minulla keräilylistallani. nämä olivat  myös lapsuudessani sellainen sarja (minun kaverillani oli tälläinen poni ja olin tooosi kateellinen! :D ), jonka halusin, mutta yhtään tälläistä en saanut ja sekös harmitti! :/ mutta nytpä ensimmäinen poni on jo tähän sarjaan tulossa! :) parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä..?! :D

IMG_0873.jpg

 

 

tänään saapuikin vielä tämä ihanuus; eli twice as fancy sarjan ensimmäinen ponini up, up, and away.. pienenä kutsuin tätä ilmapalloponiksi! :) silloin tätä ponia ei minulla ollut, mutta hoitotoverillani tämä oli ja tämä oli mielestäni silloin oikea erikoisuuden huippu, kun tällä oli kuvio poskessakin ja kyljetkin ihan täynnä iloisen värisiä ilmapalloja! :D tähän sarjaan tulee vielä lisäystä tällä viikolla; sweet thooth ja dancing butterflies! :) tässä sarjassa ei ole yhtään sellaista ponia josta en pitäisi! :)

IMG_0867.jpg

nyt ponihankinnat saavat vähentyä vähäksi aikaa, kun nyt tuli tälläinen joululahjaryväs itselleni hankittua ja vielä en ole löytänyt poneilleni kunnollista hyllyäkään! :D